Livrare gratuita prin curier rapid pe teritoriul României pentru comezile de peste 90 lei| Livrare prin DHL în Europa

Andreea de la @pasoi_cooks

De la omleta cu mărar și iz de copilărie, până la CozoRolls cu arome sofisticate de Chef experimentat, Andreea a parcurs un drum fascinant, cu entuziasm, curiozitate și susținere din partea celor dragi. Urmăriți-o și voi pentru a primi momente dulci și inspirație în fiecare zi!

 

  1. Spune-ne 3 lucruri pe care ar trebui să le știm despre tine

Hmm, de unde sa încep. Sunt Andreea sau Pasoi, ador să gătesc, să călătoresc și nu am stare.

  1. De unde pasiunea pentru gătit și cum a luat naștere blogul tău/pagina ta de Instagram?

Aici e o poveste mai lungă. La mine în familie, întotdeauna mâncarea bună a fost importantă. Trebuie sa fie gustoasă și făcută cum trebuie.

The Chef în familie este mamaie, alături de care am și crescut și cu care petreceam foarte mult timp când eram copil. Ea adora să gătească, iar pe mine mă fascina de mică cum din x ingrediente făcea o prăjitură sau un fel de mâncare.

Primul meu fel de mâncare a fost o omletă cu mărar și ceapă verde, pe care am gătit-o pentru bunici, într-o zi de vară, pe la 12 ani.

Serios, de gătit m-am apucat când m-am mutat cu B, pentru că trebuia să mâncăm. Blogu’ si Insta’ au apărut datorită lui B și susținerii pe care am primit-o din partea lui pentru a găsi un loc și pentru pasiunea mea.

  1. Care sunt instrumentele preferate din bucătărie?

Cuțit, tocător, tigaie și o lingură. Dacă le am pe acestea, mă descurc. Nu vă spun acum câte am în bucătărie.

  1. Care este cea mai populară rețetă a ta?

CozoRolls! Cornuri cu ciocolată din aluat de cozonac. Followerii mei au gusturi faine.

  1. Cum intenționezi să incluzi pasiunea pentru gătit în planurile tale de viitor?

Uite, nu m-am gândit. Încerc să nu pun presiune pe mine în ceea ce privește Pasoi Cooks. Vreau întotdeauna să fie refugiul meu, oaza de liniște. În rest, nu am planuri, nu am avut niciodată. Când mă gândesc cât înseamnă 17k, mă apucă panica puțin! 

  1. Unde te putem urmări pentru sfaturi și rețete culinare?

Mostly pe Instagram (Pasoi_cooks), pentru că e simplu, avem stories și pot interacționa rapid chiar și atunci când nu am așa mult timp.